Nyheder

Den jyske kapitalfond, Vækst-Invest II, investerer i Audio Group Denmark og tilhørende selskaber

Den jyske kapitalfond, Vækst-Invest II, investerer i Audio Group Denmark og tilhørende selskaber

Stifterne og hovedaktionærerne Lars Kristensen og Michael Børresen sælger 45% af aktierne til Vækst-Invest og den nye CEO Kent Sørensen. Siden starten i 2012 har selskaberne været på en innovativ, sund og profitabel vækstrejse og både Lars og Michael forsætter i selskaberne som henholdsvis CSO og CTO. Kent har været ansat som CFO i Audio Group Denmark siden 2020 og han overtager nu også depechen som CEO på den fortsatte vækstrejse.

”Vi har haft en længere dialog med Vækst-Invest og vi glæder os til, at de bliver en del af vores fantastiske hold i Audio Group Denmark” udtaler stifter Lars Kristensen og tilføjer samtidig, at ”kemien med Vækst-Invest har været afgørende for at valget faldt på dem, da vi har et fælles værdigrundlag og vores selskaber står overfor en meget spændende fremtid med stor vækst og et CEO skifte, så jeg kan dedikere mit fokus på salget af vores fantastiske produkter i fremtiden”. Stifter og CTO Michael Børresen tilføjer ”jeg ser frem til samarbejdet med Vækst-Invest, som har stor erfaring med selskaber indenfor nicher med egen- udviklede produkter på det globale marked. Samtidig ser jeg frem til, at vi fremadrettet kan fokusere endnu mere på at udvide vores sortiment med nye og innovative produkter i vores søgen efter den optimale lyd sammen med vores kompetente medarbejdere og samarbejdspartnere”.

Produkterne i Audio Group Denmark er egenudviklede og producerede i Danmark indenfor high-end audio udstyr. De tre selskaber er indtil videre Ansuz Acoustics (kabler m.m.), Aavik Acoustics (elektronik) og Børresen Acoustics (højttalere). Alle produkterne vurderes til at være i den absolutte elite globalt set – både hos forhandlere og slutbrugerne, som ofte er passionerede lyttere på jagt efter den perfekte lydoplevelse. Virksomhederne har igennem en længere periode oplevet en kraftig omsætnings- og indtjeningsvækst.

Vækst-Invest ser frem til være med til at sikre den fortsatte positive ud- vikling som Audio Group Denmark er inde i, samt bidrage med deres erfaringer fra andre lignende virksomheder med yderligere skalering og fokus på vækst på top og bundlinjen.

”Vi har haft en længere dialog med Lars og Michael igennem nogle år udtaler Partner hos Vækst-Invest II, Lars Bundgaard Sørensen, og vi er meget imponerede over deres udvikling og det professionelle stykke arbejde de har gennemført på alle fronter – hvor man kan fremhæve mange ting men deres eksekvering på produktudviklingen er unik samtidig med, at de er vokset på alle markeder”. Partner hos Vækst-Invest II, Jeppe Hoff Nyby, tilføjer: ”vi glæder os virkelig til at komme i gang med at vækste selskaberne endnu mere. Virksomhederne har en rigtig god platform, som vi i de kommende år skal have udbygget og forstærket.”

Kent Sørensen træder som planlagt ind i rollen som CEO i selskaberne, som fortsat vil have hovedsæde i Aalborg, og han tilføjer ”sammen med den nye aktionærkreds vil Audio Group Denmark blive ført videre i samme ånd som i dag med dedikerede og kompetente medarbejdere i alle funktioner – jagten på den perfekte lydoplevelse vil forsætte til glæde for vores kunder og slutbrugere”.

 

For yderligere information henvises til www.audiogroupdenmark.com

Henvendelser herom bedes rettet til

CEO Kent Sørensen +45 53 85 40 70

Partner Lars Bundgaard Sørensen +45 20 18 13 08

 

Om Audio Group Denmark

Virksomheden er beliggende i Aalborg og har igennem årene udviklet sig til at være en af verdens bedste udviklere og producenter af high-end audio ud- styr indenfor kabler, elektronik og højttalere. Virksomheden leverer til kunder i hele verden og blev etableret i 2012 af Lars Kristensen og Michael Børresen og begge stiftere har lang erfaring indenfor branchen.

Læs mere på www.audiogroupdenmark.com

 

Om Vækst-Invest II

Vækst-Invest II er en kapitalfond med fokus på små og mellemstore virksomheder i Jylland. Fondens investeringsfokus er virksomheder med en omsætning på op til 150 millioner kroner – dog med en forventning om, at de fleste investeringer vil blive foretaget i virksomheder med en omsætning på op til 25-100 millioner kroner. Audio Group Denmark A/S er den fjerde investering i Vækst-Invest II.

Læs mere på www.vaekstinvest.dk