Nyheder

Vækst-Invest II K/S sælger Kemi-Tech til Sdiptech AB

By 29/06/2023august 18th, 2023No Comments

Vækst-Invest II K/S sælger Kemi-Tech til Sdiptech AB

Vækst-Invest II sælger sammen med den øvrige ejerkreds Kemi-Tech til den svenske børsnoterede virksomhed Sdiptech AB. Kemi-Tech har de seneste 2 1⁄2 år været igennem en rivende udvikling og stadfæstet sin markedsposition som en førende producent af vandbehandlingskemi i Danmark.

Kemi-Tech har i perioden realiseret en meget tilfredsstillende vækst i omsætning og indtjening. Organisatorisk er virksomheden blevet styrket på mange fronter, hvilket har været et afgørende udviklingsområde fra starten og dermed også en væsentlig ingrediens for de flotte resultater, som virksomheden har leveret. Hertil har et styrket fokus på udvikling af bæredygtige specialkemikalier til beskyttelse imod korrosion, belægninger og biofilm indenfor alle typer vandførende systemer, været et centralt strategisk fokusområde. Produktudviklingen gør, at virksomheden i dag står på et stærkt fundament med et stort udviklingspotentiale i både Danmark og på det internationale marked.

Om salget siger Nikolaj Riis Harter, CEO i Kemi-Tech:

”Kemi-Tech har siden stiftelsen i 2010 været på en fantastik rejse, og jeg er utrolig stolt over den udvikling og det team af medarbejdere, som har gjort det muligt, at Kemi-Tech er nået hertil i dag. Jeg vil gerne takke Vækst-Invest for et godt og konstruktivt samarbejde igennem de seneste 2 1⁄2 år. Sidst, men ikke mindst, vil jeg se frem til at få Sdiptech med som ny ejer og være en central medspiller i forhold til at sikre, at vi får forløst det store potentiale som virksomheden har.”

Salget af Kemi-Tech forventes endeligt gennemført efter Erhvervsstyrelsens godkendelse i løbet af sommeren 2023.

For yderligere kommentarer venligst kontakt Partner Jeppe Nyby, Vækst-Invest +45 4024 6756

Om Vækst-Invest II

Vækst-Invest II er en kapitalfond med fokus på små og mellemstore virksomheder i Jylland. Fondens investeringsfokus er virksomheder med en omsætning på op til 150 millioner kroner – dog med en forventning om, at de fleste investeringer vil blive foretaget i virksomheder med en omsætning på op til 25-100 millioner kroner.

Læs mere på www.vaekstinvest.dk