IT & Software

Miralix A/S

Investeringsår

2017

Virksomhed

Miralix A/S

Hovedkontor

Hedensted

Bruttofortjeneste

DKK 30,5 mio. kr.

Direktør

Kasper Kirkeby

Investeringsansvarlig

Lars Bundgaard Sørensen

Ejerandel

40 %

Om virksomheden

Miralix udvikler og sælger intelligente KontaktCenter-løsninger til offentlige og private virksomheder. KontaktCenter-løsningerne samler og styrer virksomhedernes kommunikationskanaler, så medarbejdernes effektivitet øges, kunderne får en bedre serviceoplevelse og virksomhedens mobilitet forbedres, fordi medarbejderne kan arbejde fra skiftende lokationer. Det giver forretningsmæssige fordele, der kan mærkes på bundlinjen.

Miralix er en innovativ og serviceminded virksomhed, der udvikler sin KontaktCenter-software i tæt dialog med kunderne og som dermed sikrer, at den hele tiden imødekommer kundernes behov. Det gør Miralix til en af de førende danske virksomheder i unified communications-branchen. Og som en af de eneste foretager Miralix al udvikling og support i Danmark.

Miralix er Microsoft Gold Communications partner og deres KontaktCenter kan integreres til en lang række populære systemer og platforme, bl.a. Microsoft Teams, Skype for Business, Microsoft Dynamics, Microsoft Azure, Zendesk og Selvbetjening.nu.”

Læs mere om virksomheden:

www.miralix.dk