Seneste Nyt

8. May 2017
  •  
  •  

Pressemeddelelse – Vækst-Invest Nordjylland investerer i Hycon

 

 

Med en stærk vækstplan i ryggen gennemfører Hycon A/S i Støvring et delvist generationsskifte og udvider ejerkredsen med Vækst-Invest Nordjylland.

Den nye ejerkreds består dels af de fortsættende aktionærer, direktør og salgsansvarlig Ole Hejgendorf og bestyrelsesmedlem Peter Børresen, mens Vækst-Invest Nordjylland er ny aktionær i Hycon A/S. Direktør Lars Melgaard og Ole Vester-Sørensen udtræder af ejerkredsen, og Lars Melgaard fortsætter i sin stilling som produktions- og udviklingschef, ligesom han fortsat er en del af direktionen i virksomheden. Den nye ejerkreds vil fortsætte arbejdet med at udvikle Hycon A/S i en positiv retning med bl.a. flere produkter og øget tilstedeværelse på virksomhedens vigtigste markeder.

Læs mere om investeringen her.